Общи условия за ползване

Тези условия регламентират отношенията между собственик на електронния магазин и Вас.

С влизането, разглеждането и/или използването на този магазин Вие се съгласявате безусловно и без ограничения с тези условия за ползване.
Ако не сте съгласни и не приемате тези условия за ползване, моля не използвайте нашия магазин.
Когато се извършват промени и допълнения по тези общи условия, ние ще ги публикуваме в този електронен магазин и те стават валидни в момента на тяхното публикуване.

Електронния магазин не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, определени размери, десени и разцветки, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на окомплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор, с писмо или по друг удобен за Вас начин, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени, размери, марки).


ОБЕКТ НА ПРОДАЖБА

При нас ще намерите всякакви рибарски принадлежности, които са описани и подредени в раздели.
Цената на всяка стока е с включено ДДС. Магазина не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани на компютрите и техните настройки.

Магазина си запазва правото да променя цените, наименованията и описанията на стоките, по всяко време без да е необходимо да уведомява предварително своите потребители.
При извършена покупка на стока от Магазина собственика, поема отговорността за доставка на стоката на цената, качеството, вида, материята и бройката упомената от клиента, като клиента е длъжен да заплати стоката след доставката, ако е с наложен платеж и предварително при банково и картово или друго разплащане.

Винаги можете да разчитате на нашата бързина и коректност при възникнали въпроси и неуредици.

За контакти и информация вижте нашата страница за контакти и се свържете с нас при необходимост!

Благодарим Ви, че пазарувате при нас!