БЪРЗА ПОРЪЧКА
Бърза поръчка в рамките на 15 секунди - без регистрация!
Попълнете вашия телефон и email и наш търговски представител ще се свърже с вас.
Телефон:
Email:
КУПИ
Производител: KATRAN
Модел: Crypton
Наличност: В наличност
64.00лв.

Опции

Katran Crypton Carp е влакно от най-високо ниво, със съотношение здравина-диаметър, което е най-доброто от гамата на Katran.
Неговата иновативна технология на оцветяване го прикрива отлично при всякакъв цвят на дъното. Над водата Crypton Carp е почти безцветно, но под нея то променя цветът си в зависимост от цвета на дъното. Отличното му прикритие го прави подходящо при използване на водоеми с много мнителни риби. Влакното има отлична здравина на възел, нисък коефициент на разтегливост от 13-14% и малка памет. Криптон Карп е с висока абразивоустойчивост, гладко е, еластично и преминава с лекота през водачите, което позволява да достигате екстремни дистанции при кастинг. Влакното е с идеално полирана повърхност, която го предпазва от прах и мръсотия, за да остане чисто и гладко за дълго време. 

На всеки 250 метра от ролката ще намерите добре познатите за марката маркери, които ще ви помогнат да разпределите абсолютно точно влакното на няколко шпули.

Влакното е пакетирано в метални кутии, които го предпазват изцяло от слънчевите лъчи и механични повреди при съхранение и транспортиране.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Подобни продукти