БЪРЗА ПОРЪЧКА
Бърза поръчка в рамките на 15 секунди - без регистрация!
Попълнете вашия телефон и email и наш търговски представител ще се свърже с вас.
Телефон:
Email:
КУПИ
Производител: Advance Fishing
Модел: Spider
Наличност: Разпродаден
32.00лв.

СПАЙДЪР - НОВОТО ДОСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ.

 

След 3 интензивни години на научноизследователската и развойна дейност, в допълнение към неизброимия брой часове и тестването, се роди СПАЙДЕР.

Революционизира класическата идея за хранилката, състоящ се от 4 отделни секции, които позволяват два режима за работа:

- отворени в 2 секции, зареждане на зърна и захранки с висока скорост и, без ръцете да влизат в контакт с примамките;

- 3 затворени секции и 1 отворен (отваряне на лъжица), позволява пълното натоварване на целия контейнер, особено полезно за бои и пелети.

Освен това подразделението на 4 позволява незабавно изхвърляне на захранката и отвор при удара във водата от 100%. 4-те му корпуса (само 2 от тях влизат в контакт с вода) позволяват леко плъзгане по повърхността, също улеснено от плаваемостта (благодарение на специален контейнер, напълнен с въздух, поставен на крайната част на захранващото устройство) и ефекта на заплитане, генериран от неговата ос на плаваемост.

Нейната изключително аеродинамична форма позволява всеки вид изстрелване: толкова стабилен в полет, че дори да се пусне напълно празен, надвишава 100 метра разстояние. Тази функция прави SPIDER универсален и подходящ за всеки рибар, на всяко разстояние, с изключителна прецизност. Освен това, за разлика от другите хранилки на пазара, неговото затваряне също позволява удобно пускане, като го поставя на земята, без да се създава неудобство от нежеланото отваряне, всичко това чрез действието на неговите 24 магнита.

Тегло: 61гр

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Подобни продукти